Meille kuuluu hyvää! Riimi-pentunen, joka muutti meille puolitoista viikkoa sitten on kotiutunut oikein hyvin. Isot koiratkin jaksaa kiitettävästi peuhata pienen kanssa, vähän helpottaa minun hommaa :) Riimi vaikuttaa oikein täyspäiseltä ja mukavalta koiranalulta, jännityksellä odotan, että minkämoinen koira siitä täällä meidän opissa kasvaa.

Assi on ollut pienellä tauolla tokohommista, kun tuntui ettei täällä kotona treeneissä oikein ole ollut vetoja. Agilitya ollaan tehty normaalisti ja tiistaina olis epikset! Ajattelin osallistua kahden radan verran, sekä möllihyppärille että mölliagiradalle.

Luonnetestissä käytiin tosiaan lokakuun lopulla Maaningalla. Testaajina Lea Kilpeläinen & Jorma Kerkkä.

Toimintakyky -1 pieni
Terävyys +1 pieni ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu -1 haluton
Taisteluhalu -1 pieni
Hermorakenne +1 Hieman rauhaton
Tempperamentti +2 kohtuullisen vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: ++ laukauskokematon
Yhteispisteet +93

Ihan Assimaiset reaktiot oli testissä nähtävillä, pisteet vaan oli paremmat kuin odotin. Ja vilkkauden olin odottanut olevan jotain muuta kuin mitä tuomarit sen pisteytti olevan, se olikin oikeastaan ainoa mikä meni aika totaalisesti metsään. Olisin veikannut +1 erittäin vilkas tai -1 häiritsevän vilkas arkikäytöksen perusteella.

Josko me tästä ryhdistyttäisiin treenirintamalla ja Riimikin alkaisi opetella kontaktin ja leikkimisen lisäksi jotain muuta ensi viikolla, kun on vähän enemmän vapaa-aikaa :)