Allekirjoittanut kävi tänään häiriöhommissa BH-kokeessa Putikossa/Punkaharjulla. Kaikki kaupunkiosuuteen tottisosuuden kautta päässeet koirakot läpäisivät kokeen. Oli mielenkiintoista olla mukana, kun en aiemmin ole ollut BH-koetta katsomassa. Vettä tosin satoi ja meinas olla vähän vilu, mutta saivatpahan shellin asiakkaat sai ihmeteltävää kun patsasteltiin siinä shellin parkkiksella parin tunnin ajan :D  

Noutoa otin Assin kanssa ennen lähtöä. Assilla on ollut pieni kapulainho, josta ollaan pikkuhiljaa pääsemässä. Tuohan ei ole luonnostaan sellainen, että kantelisi tavaroita saati sitten, että toisi niitä mulle asti. Tehtiin ihan yksinkertaisia kapulaan tarttumisharjotuksia (näitä on tehty jo aika pitkään), palkkana veriletut. Palkka olis voinu olla ehkä parempikin, ens kerralla taidan kokeilla vaikka niitä mahapullia. Kapula ei selvästikään ole enää niin kauhea juttu, ehkä tää noutokin tästä!

BH-kokeen jälkeen lähdettiin lenkille märkään ja itikoita täynnä olevaan metsään. Lenkin jälkeen tyrkkäsin Niilan sisälle ja otin Assin kanssa parkkiksella pari perusasentoa ja luoksetuloa. Oli hienosti mukana ja kontaktissa koko ajan! Lopetin sitten hommat ihan älyhyvään luoksetuloon. Kerrankin osasin lopettaa ajoissa!

Pitäs kai olla jo nukkumassa kun seiskalta pitää olla töissä, huomenna jatketaan kentällä tokon parissa.