Paljon on ehtinyt kesän aikana tapahtua. Assi siirtyi kasvattajaltaan omistukseeni ja kävi luustokuvissa, tuloksena terve selkä (hännässä pieni luustoperäinen mutka), B/B lonkat ja 0/0 kyynärät. Sain Assille paikan luonnetestiin lokakuun lopulle, sitä jännitetään seuraavaksi! Kesän aikana pidettiin taukoa tokosta ja keskityttiin enimmäkseen agilityyn ja siellä aletaan olla lähes kisavalmiita. Startataan ykkösissä luultavasti ensi vuoden alussa, kun en viitsi lisenssiä enää tälle vuodelle hommata. Tokon osalta päästiin talveksi tavoitteellisesti treenaavaan ryhmään ja kokeissa olisi tarkoitus pyörähtää loppuvuodesta tai ensi vuoden alussa.

Niila on saanut nyt 4 epilepsia kohtausta viiden kuukauden aikana, osa melko rajujakin. Se on vietellyt lähinnä rauhallista kotikoiran elämää eli toiminut sängyssä jalkojen lämmittäjänä ja kotona naurattanut hölmöyksillään :D

Me muutettiin heinäkuun lopulla uuteen osoitteen lähemmäs kaupunkia. Ollaan silti vielä hyvien lenkkimaastojen äärellä ja lisäksi aika usein käydään koiria juoksuttamassa autolla ihan kunnon metsässä. Koulu on sujunut rauhallisissa merkeissä, kesän raatamisen jälkeen.

Koirarintamalta vielä sellaisia uutisia, että pentue, jota olen katsellut syntyi tänään. Nyt sitten odotellaan kuumeisesti pari viikkoa, että päästään niitä katsomaan :) Jos hyvin käy, niin joulukuun alussa meillä on laumanlisänä pieni porokoiran alku!