Niila on ollu ihan leikki päällä koko viikon, Assia ei oo huvittanu paljon Niilan kanssa peuhata (oisko jotain juoksun jälkeistä masennusta kotona ilmenemässä) mut sen sijaan treeneissä on kyllä sujunu ihan mallikkaasti!

Tiistain agit

Otettiin pätkää jostain 2-luokan radasta. Assi teki ihan perushyvässä vireessä, ei nyt mikään mahtava vire ollut, mutta ei se huonoinkaan. Kepit oli kyllä aivan loistavat! Kolme verkkoa oli, 2 loppupäässä ja 1 alussa. Keinulla vähän arkaili, mutta saatiin sekin sitten menemään ihan hyvin, ruokakuppi kissanruualla oli päässä palkkana.

Ohjatut tokot

Tehtiin seuraamista, luoksepäästävyys, paikkamakuu ja hyppyä. Luoksepäästävyydessä palkkailin kontaktista aikamoisen tiheästi, ens viikolla vois vähän harvemmin palkata. Assi kuitenkin tapitti silmiin melkein koko ajan ja oli ihan hommassa mukana :) siinä ei siis ongelmaa. Seuraamisessa yllätyin aika positiivisesti. Ei mitään laamailua, tehtiin kai pisimmillään 7 askeleen pätkä+ käännös ja kontakti pysyi! Käännöksissä voisin opettaa nyt niin, että käännän ensin pään siihen suuntaan mihin oon kääntymässä, ettei tartteis etenkään oikealle käännöksessä alkaa hidastella. Se ei näyttänyt toimivan tänään. Nyt MALTTIA tuon seuraamisen rakentamisessa!

Paikkamakuussa kävin palkkaamassa 4 kertaa, kun viimeeksi veti sellaiseen lonkka-asentoon jossain minuutin paikkeilla. Makasi rauhassa, vähän haisteli, mutta ei pahemmin vilkuillut muualle eikä vaikuttanut rauhattomalta. Hyvä Assi! Mikäli mitään ihmeempiä ei tässä ehdi tapahtua, käydään näyttämässä naamaa Varkaudessa möllitokossa marraskuun alussa ja sitten joulukuulla mentäis virallisiin joko Pieksämäelle tai Varkauteen.

Ens viikonloppuna matkataankin sitten luonnetestiin ja samalla tapaamaan Tarran ja Unskin pentuja ensimmäistä kertaa! Jännä viikonloppu siis tiedossa :)